- -

Відгуки

Написати відгук

  • Обов'язкові для заповнення поля позначені знаком *.
Христина 16.09.2019
Курс"Майстер манікюру:професіонал"
Дуже дякую за навчання, надзвичайно сподобалось, майстри дуже хороші приємні, багато навчили. Рекомендую всім!!!
Христина 16.09.2019
Курс"Майстер манікюру:професіонал"
Дуже дякую за навчання, надзвичайно сподобалось, майстри дуже хороші приємні, багато навчили. Рекомендую всім!!!
Аня 15.09.2019
Відгук
Закінчила курс « Професіонал»
Дуже сильно здивована атмосферою, відношенням до учнів, та вашою злагодженою роботою Каті та Лесі. Дуже вдячна Вам за знання і зміни в моєму житті і світогляді. Ви привили любов до цього діла та бажання розвиватись дальше. І чекайте я ще повернусь..... З великою повагою Аня.
Василина 29.05.2019
Re:
Хочу також побажати школі,процвітання,розвивання і багато учнів.
Василина 29.05.2019
Re:
Доброго дня.Вчора я закінчила курси по манікюру.Хочу сказати величезне ДЯКУЮ Леньо Катерині і Воробей Лесі,які є нереально класними майстрами і дуже приємними людьми,до яких швидко привикаєш і нехочеш прощатися.За короткий час я навчилася тому,чого раніше навіть не могла уявити.Школа Іванни Пиріг є дуже хорошою.Хто надумає піти сюди на навчання-непожаліє.
P.S. Леньо Катерина і Воробей Леся ,-ви супер,дякую вам.
Ірина 15.05.2019
Комбі-манікюр
Щиро вдячна Вам за свої нові знання,які отримала в Вас.....особливе дякую викладачу Катерині Леньо завдяки їй в мене тепер получається, те що не виходило)Вона все дуже добре пояснює,і має чудовий підхід до своїх студентів,також в центрі дуже приємна і затишна атмосфера, привітний персонал......дуже задоволена тим днем навчання, тому що дізналася дуже багато корисного для себе в манікюрній сфері
Орислава 18.02.2019
Курси бров- майстрів
Велика подяка чудовому викладачу Кравецькій Галині за фахову інформацію та цікаву подачу матеріалу! Не зупинятимусь лише на курсі Brow Stylist.
Maria 23.11.2018
Курс «Самомакіяж»
Дуже дякую, за чудові макіяжі для себе! Хочеться ще і ще повертатись до Вас!
Супер
Maria 23.11.2018
Курс «Самомакіяж»
Дуже дякую, за чудові макіяжі для себе! Хочеться ще і ще повертатись до Вас!
Супер
тетяна 05.09.2018
курси бровиста
Хочу залишити свій позитивний відгук про курси бровиста які я закінчила у центрі краси Іванни Пиріг.Дівчатка раджу всім !!викладач Галина це просто знахідка ...настільки приємна і дружня атмосфера на заняттях що хочеться ще і ще вчитись чогось нового ...!!!