- -

Відгуки

Написати відгук

  • Обов'язкові для заповнення поля позначені знаком *.
Марічка 16.10.2019
Комбіманікюр
Щиро дякую Каті,за хороші знання,які отримала завдяки їй,приємній атмосфері.Завжди хочеться приходити до Вас на навчання ще і ще.Ви ,молодці!Дякую!!!
Наталя 15.10.2019
Чудові курси
Щира подяка Катерині Леньо за нові знання, за терпіння, за те, що повірила в нас.
Обовязково прийду до Каті ще на курси
Зоряна 02.10.2019
Подяка
Хочу подякувати Інні Олександрівній за терпіння )Дякую ! Ви майстер своєї справи)
Олена 16.09.2019
Найкращі курси!!!
Щиро вдячна Катерині Леньо і Воробей Лесі за навчання і добру атмосферу! Ми завжди були "Котиками" і "Сонечками". В нас повірили і нам вселили довіру і впевненість у свої можливості! З нами ділилися різноманітними секретами і техніками виконання! Я раджу школу Іванни Пиріг всім! Сама особисто пройшла три курси "Професіонал", "Комбі" і "Апаратний"! Кожен курс є доповненням один одного! А Катя і Леся стали мені дуууже рідними! ДЯКУЮ!!!
Марта 16.09.2019
Курси манікюру
Просто чудово у вас навчатися,стільки вражень, емоцій, майстер Катерина і Леся, спасибі за вашу любов, яку проявляли під час навчання і я стільки всього дізналася.... Буду за вами сумувати, дякую велике за вашу працю ❤❤❤❤❤❤.
Христина 16.09.2019
Курс"Майстер манікюру:професіонал"
Дуже дякую за навчання, надзвичайно сподобалось, майстри дуже хороші приємні, багато навчили. Рекомендую всім!!!
Христина 16.09.2019
Курс"Майстер манікюру:професіонал"
Дуже дякую за навчання, надзвичайно сподобалось, майстри дуже хороші приємні, багато навчили. Рекомендую всім!!!
Аня 15.09.2019
Відгук
Закінчила курс « Професіонал»
Дуже сильно здивована атмосферою, відношенням до учнів, та вашою злагодженою роботою Каті та Лесі. Дуже вдячна Вам за знання і зміни в моєму житті і світогляді. Ви привили любов до цього діла та бажання розвиватись дальше. І чекайте я ще повернусь..... З великою повагою Аня.
Василина 29.05.2019
Re:
Хочу також побажати школі,процвітання,розвивання і багато учнів.
Василина 29.05.2019
Re:
Доброго дня.Вчора я закінчила курси по манікюру.Хочу сказати величезне ДЯКУЮ Леньо Катерині і Воробей Лесі,які є нереально класними майстрами і дуже приємними людьми,до яких швидко привикаєш і нехочеш прощатися.За короткий час я навчилася тому,чого раніше навіть не могла уявити.Школа Іванни Пиріг є дуже хорошою.Хто надумає піти сюди на навчання-непожаліє.
P.S. Леньо Катерина і Воробей Леся ,-ви супер,дякую вам.